22 Ocak 2013 Salı

Meyve Buzları

Özellikle yaz aylarında alkollü veya alkolsüz içeceklerinizde kullanabileceğiniz bu buz küpleri her an buzlukta hazır olduğunda içecek hazırlamak çok kolay. Ben limon, portakal ve nar ile denedim.


Önce meyvenin suyunu sıkın. Meyve parçalarını buz kalıplarına koyun. Üzerine meyve suyunu dökün. Buzlukta donduktan sonra kullanıma hazır. Kullanmadıklarınızı buz dolabı poşetine koyun ve buzlukta muhafaza edin.




2 yorum:

  1. Demet Hanım,

    Bu fikrinizi cok begendim.
    İlk fırsatta arkadaslarımı eve davet ettigimde uyguluyor olacagım.
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  2. Demet Hanım, gerçekten iyi bir fikir. Sadece soğutmaya yarayan bir buz parçasındansa, tat ve görsellik vereni daha keyifli olsa gerek. Mutlaka deneyeceğim. Aşkı Yaka

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.